Llar de Ioga - Ioga a Sant Cugat del Vallès

Horaris de les classes de ioga Llar de Ioga

Llar de Ioga a Sant Cugat | Horaris

Llar de Ioga, horaris de les classes de ioga

Inici classes el 7 de setembre

Ampliarem horaris a l'octubre

 

Horaris Ioga (Setembre) 2021

 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

 

Ioga Vinyasa

9,40h -10,40h

 

Ioga Hatha Suau

9,40h-10,40h

 

 

 

 

 

 

 

 

Ioga Hatha

17h-18h

 

 

 

 

 

I. Kundalini

18h-19,15h

(Maria)

 

 

 

 

Ioga Vinyasa

18,30h-19,40h

 

 

 

I.Embaràs

19h-20h

 

 

 

 

 

I. Hatha Nit

20h-21h

 

 

 

 

Ioga Vinyasa: Classe de Vinyasa Ioga inspirada en la primera sèrie d'ashtanga Ioga. Classe intensa i activa, però amb marge per adaptar-se a tots els nivells i condicions dels alumnes.

Als matins, acabarem amb una sessió opcional de 20 min. de pranayames i/o meditacions.

Meditació & Pranayames: A través de tècniques de respiració pròpies del ioga, ens conduirem cap al control del prana, o el nostre alè vital. També farem meditacions i exercicis per conèixer el cos subtil i arribar a la consciència plena.

Són unes sessions curtes que es poden fer sentats, desde qualsevol lloc, ja que seràn online o a la sala. Us animem a para 20 min. De la feina per respirar amb consciència plena.

Ioga Hatha Suau: Sessions de ioga de baixa intensitat. Treballarem amb cura les alineacions i prepararem el cos, amb calma, per cada àsana o postura. Obert a tots els nivells, aconsellat especialment per principiants que fa temps que no fan gaire exercici.

Ioga Hatha Nit: Escalfarem el cos amb un vinyasa lent i, gradualment anirem allargant les ásanes per a crear una experiència més calmada i introspectiva. 

Kundalini: Ioga semi intens, on la música, els sons i les diverses respiracions faran que ens moguem i remoguem el cos subtil. 

I. Embaràs: Ioga que pretén que les gestants passin un embaràs sa. Farem ásanes en femení i, meditacions pensades per enfortir l'alegria i seguretat de les dones embarassades.LLAR DE IOGA

  C/ Estapé 43,
Sant Cugat del Vallès, 08173, (Barcelona)

  676 662 776