Llar de Ioga - Ioga a Sant Cugat del Vallès

Classes de ioga a Sant Cugat del Vallès

Classes de ioga a Sant Cugat del Vallès | Llar de Ioga

Llar de Ioga, classes de ioga a Sant Cugat del Vallès

Fa uns anys que el ioga s'ha convertit en una de les alternatives favorites per realitzar una activitat física. El ioga té grans beneficis al cos, entre els quals es troben augmentar i millorar l'elasticitat, la tonificació muscular, així com controlar la respiració i l'equilibri intern.

A Llar de Ioga som un dels centres més especialitzats oferint ioga a Sant Cugat el Vallès d'una forma personalitzada i gradual. Estem especialitzats a l'Ashtanga ioga a Barcelona, un tipus de ioga més físic i personalitzat, que persegueix actuar de forma més intensa als canals d'energia, la flexibilitat i la concentració.

L'Ashtanga ioga es practica amb classes més reduïdes i individualitzades, on l'alumne aprèn al seu ritme, amb la constant supervisió d'un professor, que li realitza correccions físiques.

Les classes de ioga a Sant Cugat del Vallès es realitzen al nostre centre, situat al Carrer Estapé, 43. Disposem de dues sales, una principal amb capacitat per 10-12 persones i una altra de teràpies, amb capacitat per 6-7 persones.

Des de Llar de Ioga volem donar-te la benvinguda i obrir-te les portes del nostre centre de ioga a Sant Cugat del Vallès perquè gaudeixis dels enormes beneficis que pot aportar el ioga a la teva vida. Organitzem classes amb el teu fill petit i també tenim classes per embarassades. Consulta'ns.

LLAR DE IOGA

  C/ Estapé 43,
Sant Cugat del Vallès, 08173, (Barcelona)

  676 662 776