Llar de Ioga - Ioga a Sant Cugat del Vallès

Ashtanga Ioga Sant a Cugat del Vallès

Ashtanga Ioga a Sant Cugat del Vallès | Llar de Ioga

Classes de Ioga Ashtanga a Sant Cugat del Vallès amb Llar de Ioga

Centre especialitzat Ashtanga Ioga a Sant Cugat del Vallès

El mètode de ioga Ashtanga consisteix en un conjunt de seqüències dissenyades per actuar intensament als canals d'energia, la flexibilitat, i la concentració. A més a més, es treballa i es fa massatges per totes i cadascuna de les parts del cos, inclòs els òrgans interns.

Aprendrem la primera sèrie d'Ashtanga, una seqüència d'asanes (postures) que està estructuruda i ordenada de manera completa. El seguiment de la seqüència d'asanes es realitza a través del fil de la respiració de forma dinàmica. Així, amb aquest mètode, les asanes deixen de ser simples postures estàtiques per crear una seqüència de formes connectades per la respiració o pranayama.

Amb la pràctica regular d'Ashtanga ioga es va prenent consciència de cadascuna de les parts del cos. Una vegada que l'alumne hagi memoritzat les asanes que practica anirà avançant progressivament en el coneixement del seu propi interior. A mesura que el professor o professora troba preparat a l'alumne s'aniran afegint postures a la seqüència.

Si busques un centre especialitzat de l'Ashtanga Ioga a Barcelona, et convidem a visitar el nostre centre de ioga a Sant Cugat del Vallès.

LLAR DE IOGA

  C/ Estapé 43,
Sant Cugat del Vallès, 08173, (Barcelona)

  676 662 776